Body & Fitshop samenwerking

Caloriecalculator werkt vanaf vandaag samen met Body & Fitshop. Body & Fitshop is een webwinkel waar je sportvoeding en andere speciale voedingsmiddelen kunt bestellen. Naast standaard sportvoeding zoals eiwitrepen en -poeders, sportdranken en -gels en vitaminepreparaten hebben ze ook steeds meer interessante “echte” voedingsmiddelen die je niet vaak in de winkel ziet, voor een goede prijs.

Ik heb ben fan van de chips en de muesli met meer eiwit. De muesli is de eerste muesli die ik heb geprobeerd die redelijk vult, en de chips zijn ook wat gezonder dan gewone chips omdat ze niet gefrituurd of gebakken worden. De "happy beans" zijn nog weer wat gezonder en smaken ook goed. Ik gebruik het erwteneiwitpoeder soms door mijn smoothies, en daar verdwijnt de smaak in, dus die bevalt ook prima.

Ik ben al jaren klant bij Body en Fit en raad ze echt aan. De klantenservice is altijd snel en vriendelijk. Ik heb 1 keer iets besteld wat ik achteraf niet nodig had. Ik was een paar dagen te laat om het terug te mogen sturen, maar dat werd prima afgehandeld. Ook toen een cadeaubon die ik had gekregen niet meer werkte werd dat snel (op zondag!) geregeld.

De voordelen van Body en Fit:

  • Vanaf 20 euro gratis bezorging
  • Snelle verzending
  • Producten niet absurd duur
  • Makkelijk retourneren
  • Producten die je niet makkelijk elders koopt
  • Snelle en vriendelijke klantenservice

De moeite waard om eens te kijken dus!